Lesmills Grit Virtueel

Lesmills Grit Virtueel

Les Mills GRIT  is een High-Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten. Het is een workout waarbij je je conditie kunt verbeteren. Ontworpen om je te laten presteren als een atleet.

Les Mills GRIT gebruikt de allernieuwste HIIT en combineert deze met krachtige muziek om hard te werken en super snel, super fit te worden.

 

Les Mills GRIT Athletic is een High-Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten. Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining. Verbeter je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power.

LES MILLS GRIT Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht.  En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

LES MILLS GRIT Cardio is 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest.

 

Voordelen

– Je boekt snel resultaten

– Je krijgt een gespierd en atletisch lichaam

– Je metabolisme maakt overuren, je verbrandt uren na de workout nog extra calorieën

– Je hoeft geen uren te trainen om resultaat te boeken, 30 minuten is alles wat je nodig hebt

– Train samen met een gemotiveerd team op je eigen tempo

DE WETENSCHAP ACHTER LES MILLS GRIT

Er is geen twijfel over mogelijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat LES MILLS GRIT werkt. Het HIIT trainingseffect betekent dat je nog uren na de workout calorieën verbrandt, je je conditie verbetert, meer spiervezels gebruikt, meer spierweefsel krijgt en vet verbrandt.